Monday, November 6, 2017

Lehdistötiedote / press release Tamyn harhaiset tarkoitushakuiset tulkinnat vaarantavat vapaat vaalit

Lehdistötiedote / press release Tamyn harhaiset tarkoitushakuiset tulkinnat vaarantavat vapaat vaalit, koska komuharhaansa vahvistaakseen ovat vastoin vapaiden vaalien tavoitetta riistäneet kunnon oligarggeina Seppo Lehdon vaaliehdokkuuden Tampereen yliopiston edustajiston vaaleissa 6.11.2017

Tamy ja Aviisi eivät ole julkaisseet vastineitani, vain omaa valhetodellisuuttaan mukaten sen todeksi kuten 1984 kirjan todellisuudessa

Vastineitani joita läheti 2 x eri kuvineen minkä lähetin Tamylle, ei ole mitenkään huomioitu:

Ohessa 24.10.2017 lähetetty:

Arvon Sanni Pietilä
To: Sanni Pietilä,
Keskusvaalilautakunnan sihteeri

Lähettäjä Seppo Lehto
Tampere

Lehdistötiedote 24.10.2017 ja tutkintapyyntö eoa-kansliaan Tamyn edustajan mahdollisesta rikollisesta vaikuttamisyrityksestä yliopistovaaleissa vaalimainontaa mielivaltaisella rajoittamispyrkimyksellä estäen

Te olette nyt rikkomassa yhdenvertaisuutta demokraattisessa Suomessa ja pyritte toimimaan kansandemokraattisen Saksan vaalilakien mukaan. Suomessa noudatetaan Suomen lakia.

Suomessa ei Tamy voi toimia vaalilakeja rikkoen mielivaltaisilla tulkinnoilla, jotka kumpuavat punaisesta kommunismi- ja kansandemokraattisesta valheesta. Tervehtimiseni on sallittu ko tapaan jo 1992 alkaen kunta- ja eduskuntavaaleissa, ilman moitteen sijaa oikeusministeriö, eikä keskusvaalilautakunnat ole asiaan puuttuneet.

Suomen laissa ei kielletä tervehtimistä Seppo Lehdolta poissulkien sitä mikä muille, jopa eduskunnassa päätöksiä tekeville kansanedustajillekin on sallittu. Ei Trumpia tmv usa:n presidenttiehdokaita kukaan lehtineekeri lähtenyt vaalien aikaan väittämään käsi ylhäällä tervehdysten takia vaalilakien rikkomisesta. 

Vaadin oikeusviranomaisilta huomautusta Tamylle vaalirauhan rikkomisesta tmv, mikäli tämä vaalirauhan häirintä jatkuu muunakin kuin vaaliesitteidemme repimisinä yliopiston vaalijulisteille tarkoitetuilta paikoilta.

Suosittelen perehtymään Suomen lakiin perusoikeuksien suojasta ja yhdenvertaisuudesta (Entinen hallitusmuoto 5 § )

Emme ole nyt DDR Merkelin Saksassa, Suomessa ei ole yhtä vainoharhaista lainsäädäntöä missä tervehtiviltä suklaajoulupukiltakin katkottu kädet.


Mitä vikaa vaalikuvassani? Tarkenna ihmeessä, niin että se täyttää Suomen lainsäädännön kaikki muotoseikat.

Vastaavia kuvia on mm rkp:n edustajasta syksyltä 2013, jyrki kataisesta, jutta urpilaisesta, timo soinista, martti ahtisaaresta, benjamin netanjahu knesset kuva alla liitteenä, jne.

Minähän olen kulttuurinrikastaja Huk ja jatkan opintojani kultuuriani rikastaen.

Huomautettakoon, että olen vaaleissa ja vaalikuvissani poseerannut vastaavasti jo vuodesta 1992 nettimarkkinoinnissani ymv vastaavissa tilanteissa, eikä asiasta ole ollut mitään virallista moittimista poliisin, syyttäjän, eikä oikeusjärjestelmän taholta, sillä Suomessa saa tervehtiä vapaasti ystävällisesti, eikä räjähteitä väkijoukkoon heitellen kuten anarkistikomut 21.10.2017 sananvapausmielenosoituksessa Tampereella tapaan.


Paavi, joulupukki, USA:n presidenttiehdokkaat viime vaaleissa Obama etc ja sen jälkeenkin Trump on tv- ja lehtikuvissa kuten kiinalaiset poliitikotkin tervehtineet samaan tapaan, joten ei kai minun tervehtimisessäni voi olla mitään vikaa, muutenhan kyse on poliittisesta syrjinnästä?

Muistutettakoon historioitsijan näkökulmasta että samoin hakaristi sisältyy mm presidentinlippuun, sankarivainajien hautakiviin, valtiollisiin korkeimpiin arvomerkkeihin.

Alla kuvia, kuvat nimetty. Paradoksaalisesti tunnettu Enbuske tv-juontojensa alussa tervehtinyt vastaavasti useasti, enkä ota tähän Kummeliparodiota mukaan lain.

Tamyvaaliehdokas Seppo Lehto
Sinimusta Viheroikeisto ehdokas

Yhteenveto

Vihreiden somali Jama Jama halusi minusta vastaavia kuvia pari vuotta sitten, kuvat otettu hänen kamerallaan seuralaisensa kuvaamana. Kuvia aiheesta knessetissä, eduskunnassa jne ohessa vain näytteeksi:










......................................................................

..........................................................................................................................

No comments:

Post a Comment